Restauracja „Pod Koroną” posiada bogate zaplecze kuchenne, dzięki któremu zapewnia wysoką jakość serwowanych potraw. W ofercie występują wszystkie kategorie posiłków, tj. śniadania, obiady, kolacje. Lokal nasz trudni się w produkcji kuchni europejskiej, cieszącą się dużą popularnością, nie zapomina się jednak o kuchni typowej dla tego regionu, o potrawach tradycyjnych.
Po za obsługą gości indywidualnych organizujemy różnego typu imprezy okolicznościowe począwszy od bankietów, przyjęć i zabaw, a kończąc na uroczystościach pogrzebowych.
Na Państwa życzenie skomponujemy specjalne menu, gdzie suto zastawiony bufet kusić będzie swoim wyglądem i wprawi w doskonały nastrój.
Doradzimy w doborze potraw lub dostosujemy się do Państwa upodobań kulinarnych.
Nasz obiekt dysponuje:
-
salą restauracyjną - dużą na 40 i małą na 20 osób;
-
salą bankietową – na 130 osób – przyjęcia weselne, zabawy;
-
kawiarenką letnią – do 30 osób - idealna na kameralne, uroczyste spotkania;
-
salą konferencyjną - mogącą pomieścić 60 osób, co przyciąga organizatorów szkoleń, prezentacji, konferencji oraz różnych spotkań biznesowych.